El yapımı Siyah Lateks Mini Etek Seksi Gummi Yaz Mini Kaya

El yapımı Siyah Lateks Mini Etek Seksi Gummi Yaz Mini Kaya

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺931.79
Stoklarımızda
Skun81760
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Lateks etek Malzeme: 100% doğal lateks Işleme: 100 % yapıştırılmış el yapımı Renk: fotoğrafla aynı / veya kartelamızdan başka bir renk Boyut: standart veya özel yapılmış., özel yapılmış pls gerekiyorsa.bize tüm ilgili ölçümleri bırakın.

Uyarı: Giysinizsize teslim edilmiş olacak unshined.To parlatıcı, ‘Eros Bodyglide’ veya ‘Eros Cult Dressing Aid ' gibi silikon bazlı bir cila kullanmanızı öneririz

Yapıştırılmış el yapımı 100 % saf latex.It sizi içeri çekmek ve doğru yerlere itmek için özel olarak tasarlanmıştır.0,40 mm(0,016 inç) kalınlık hem esneklik hem de dayanıklılık için idealdir.Vücuda giyildiğinde (veya doğrudan boyayarak uygulandığında) cildi sıkılaştırma eğilimindedir ve "ikinci bir cilt" etkisi yaratır

Özellikler

-En iyi kalite yaklaşık %100 memnuniyet garantisi!

-0.40 mm kalınlığında-yüksek düzeyde esneklik (0.3 mm,0.6 mm,0.8 mm ve 1mm de mevcuttur)

-Tüm boyutlar mevcuttur.Özelleştirme son derece memnuniyetle karşılanmaktadır

- MOQ her öğe için 1 adet, teslim süresi 10-20 gün içinde.

Giyim

Genel olarak lateks giysiler dar olacak şekilde tasarlanmıştır.Bu nedenle, bir yağlayıcı yardımı olmadan takılması zor olabilir.Lateks catsuit'i giymek için hazırlamanın 3 ana yöntemi vardır. (1) Giymeden önce giysinin içini talk ile hafifçe tozlayın, çünkü kauçuğa karşı başıboş talk ve toz çok belirgindir.

(2) "Eros Bodyglide" veya "Eros Cult Dressing Aid"gibi silikon bazlı bir yağlayıcı kullanın.Giysinin içine ve gerekirse cildinize ince bir kaplama uygulayın.

(3) Pansuman sırasında lateksin yüksek sürtünmesini azaltmanın veya ortadan kaldırmanın üçüncü bir yöntemi kauçuğu klorlamaktır.

Giysinizi çekerken aşırı kuvvet kullanılırsa kauçuk tırnaklarla kolayca işaretlenebilir veya yırtılabilir.Giysinizin iyi yağlandığından veya konuşulduğundan emin olun.Ayrıca herhangi bir hasarı önlemek için bir çift hafif pamuklu eldiven giymek isteyebilirsiniz

Lateksi çıplak elle tutarken, lateksinizle temas etmeden önce temiz olduklarından emin olun. garment.Be bakır, pirinç veya bronzla temas ettiğinde kauçuğun kalıcı olarak kahverengiye boyanabileceğinin farkında olun-bakır madeni paralara dikkat edin

Lateksi asla uçucu yağlara maruz bırakmayın

Kauçuk yanarken giysinizi asla çıplak aleve ve ateşe maruz bırakmayın

Cila

Giysileriniz size teslim edilmiş olacak unshined.To parlatıcı, ‘Eros Bodyglide’ veya ‘Eros Cult Dressing Aid ' gibi silikon bazlı bir cila kullanmanızı öneririz

Mobilya cilası kullanarak asla parlamayın ve kauçuğu tahrip ettiği için yağ bazlı kayganlaştırıcılardan ve kremlerden kaçının.

Giysinizin dış yüzeyini çok sert veya pürüzlü bir bezle ovalamayın, çünkü parlak yüzey kalıcı olarak çizilebilir.

Temizleme

Lastik giysileri temiz, ılık suda yıkayabilirsiniz.Deterjan ve sabunlardan kaçının.Fazla suyu daima yumuşak bir havluyla silin ve kurumaya bırakın veya kurumaya bırakın.Çok sert ovulursa kauçuk çizilebilir, bu yüzden nazik olun.

Asla kuru takla atmayın, kuru temizlemeyin veya giysinizi ütülemeyin.

Depolama

Lateks giysiler en iyi şekilde ısı, ışık (özellikle parlak güneş ışığı ve açık renkli giysileri bozacak güçlü UV ışığı), metaller, yağlar, çözücüler, gresler ve ateşten uzak bir dolapta asılı olarak saklanır.Nemli saklama koşullarından kaçının Teslimat Kullandığımız varsayılan taşıyıcı Çin Post Kayıtlı Airmail'dir, acilen öğeye ihtiyacınız varsa , yaklaşık 15 gün süren hızlandırılmış ekspres için ekstra 16 USD ödemenizi şiddetle öneririz .

Dönüşler

Aldığınız üründen memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin ve sizin için çözmeye çalışacağız.hatalarımızdan dolayı sizi memnun bırakmayacağız.

Geribildirim hakkında: Geribildirim ikimiz için de çok önemlidir, bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bizim için olumlu bir geribildirim göndermek için yardımcı lütfen, biz size aynısını yapacağız.Olumsuz geri bildirimleri kabul etmediğimizi lütfen unutmayın.Öğemizden memnun değilseniz, lütfen bize hemen olumsuz geribildirim vermeyin, lütfen önce bizimle iletişime geçin, size hızlı bir çözüm vereceğiz.Çok teşekkürler!Mağazamızda güzel bir alışveriş yolculuk var diliyorum !!(*^-^*)

Özellikler
Malzeme Lateks
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Etekler
Bileşenler Etekler
Marka Adı Largears
Kaynak Türü tatil
Özel Kullanım Kostümler
Cinsiyet kadınlar
Karakterler Çağallı Yula

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
lateks mini bikini, seksi mini etek lateks, seksi mini etek seks lateks, seksi mini elbise lateks, mini etek seksi lateks, lateks elbise mini, mini elbise sıkı lateks, mini etek seksi lateks, mini kısa etek lateks, el yapımı mini lateks
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.