Nihai Rokoko Marie Antoinette Elbise Sömürge Gürcü 18th yüzyıl Tam Artı Boyutu Rönesans Elbise

Nihai Rokoko Marie Antoinette Elbise Sömürge Gürcü 18th yüzyıl Tam Artı Boyutu Rönesans Elbise

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺2 557.81 ₺2 841.96
Stoklarımızda
Skun248684
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Ölçüm:

Elbise boyutu ölçümlerinize göre yapın, lütfen bize ölçümlerinizi verin

(inç veya cm):

Tam Göğüs: _ _ _ _ _ cm.

Bel: _ _ _ _ _ cm .

Kalçalar: _ _ _ _ _ cm.

yükseklik: _ _ _ _ _ cm.

Omuz omuza: _ _ _ _ _ cm.

Dış Bacak (Belden Ayağa): _ _ _ _ _ cm.

Ön Uzunluk Omuz Bel: _ _ _ _ _ cm.

Boy(Ayakkabılarla Omuzdan Ayağa): _ _ _ _ _ cm.

Boy(Ayakkabısız Omuzdan Ayağa): _ _ _ _ _ cm.

Lütfen ölçüm talimatlarını izleyin ve kendinizi dikkatlice ölçün!

Farkına varmak:

1.Boyut, renk ve parti değişikliği dahil olmak üzere özel yapım hizmet sunulmaktadır .Herhangi bir renk ve herhangi bir boyut teklifi, renk şemamızdan seçim yapabilirken, değişiklik çok özelse ekstra ücrete ihtiyaç duyabilir.

2.Kullanılan yüksek kaliteli kumaş ve malzeme

3.Genellikle sipariş miktarınıza göre ısmarlama elbise 7-15 iş gününe ihtiyaç duyar.

Paketleme:

Ürünlerimiz plastik torba içinde paketlenmiştir.veya herhangi bir özel gereksiniminiz varsa, sadece bize bildirin, size göre paketleyeceğiz dostum.

Dikkat: Ölçümlerinizi yalınayak aldığınızdan emin olun, yüksek topuklu ayakkabılar giymenize izin vermek için uzunluğa birkaç inç eklemeniz gerekiyorsa lütfen bize bir mesaj bırakın.Giyim üzerinde ölçmek etmeyiniz bekliyoruz iç çamaşırı, biz içine alacak consideration.To mükemmel bir uyum elbise aldığınızdan emin olun, gerekirse bize başka boyut ölçümleri sağlamanız şiddetle tavsiye edilir, aksi takdirde yapmayı tahmin edeceğiz.

Nakliye:

1. Biz Dünya çapında gemi, APO veya FPO hariç.

2. Genellikle, siparişin ödemesini tamamladıktan sonra 7 iş günü içinde bir elbise göndeririz; Çin Festivalleri sırasında veya Cadılar Bayramı'ndan önceki ay gibi yoğun sezonumuzda sipariş verdiyseniz, 5-15 gün daha uzun sürebilir.

3. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

iade politikası

1. Bizden satın aldığınızda, sizi tamamen memnun etmek istiyoruz.Kalite sorunu için değişim veya para iadesi isteyebilirsiniz; lütfen iade nedeninizi belirtin ve mümkün olduğunca çok ayrıntı ekleyin, ürünle ilgili sorunu açıkça gösteren fotoğraflar yükleyin (gerekirse).

2. Boyut sorunu için, elbise boyutu sipariş ettiğiniz gibi spesifikasyona ulaşmadıysa, ayarlamaları yerel bir terzide yapmayı seçebilirsiniz,bu durumda maliyetler orijinal fiyatı aşmadığı sürece terzilik masraflarını geri ödeyeceğiz. elbisenin %50'si kadar.Terzilik masrafları elbisenin orijinal fiyatını %50 aşarsa, yalnızca elbisenin orijinal maliyetinin %50'sine eşit miktarda geri ödeme yaparız.Ölçüm hatalarınız nedeniyle bir elbise uymuyorsa, tüm masraflardan siz sorumlu olacaksınız.

3. Daha önce bize herhangi bir bilgi vermeden doğrudan iade edilen ürünleri işleyemeyeceğimizi lütfen unutmayın.Bir ürünü iade etmeden önce satış sonrası Müşteri Hizmetlerimizle iletişime geçmeniz önerilir ve size bazı yararlı tavsiyeler verecektir.

Geri bildirim

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Öğelerden memnunsanız, lütfen bize iyi bir puan bırakın.Eğer memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz.

Özellikler
Kumaş Türü saten
Cinsiyet kadınlar
İçermek elbise
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Sentetik
Tema Prenses ve Prens
Özel Kullanım Kostümler

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
amari antoinette elbise, Rokoko elbise rose, rokoko elbise sanatı, 18. yüzyıl dönemi elbisesi, altın 18. yüzyıl elbisesi, medeival elbise rönesans, kız rönesans elbise boyutu, yuvarlatılmış elbise boyutu, 18. yüzyıl kostümü, rönesans elbise sıcak
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.