Katlanır Basamaklı Tabure-Taşınabilir, Kolay Saklama için Küçük Boyutlu, Yetişkinlerin Banyoda, Bahçede, Mutfakta Kullanımı Kolay

Katlanır Basamaklı Tabure-Taşınabilir, Kolay Saklama için Küçük Boyutlu, Yetişkinlerin Banyoda, Bahçede, Mutfakta Kullanımı Kolay

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺281.08 ₺453.38
Stoklarımızda
Skun346903
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Sağlam VE dayanıklı: Katlanır basamaklı tabure, yüksek mukavemetli plastik malzemeden, malzeme kalitesinde hafif, iyi tokluk, korozyon önleyici, iç ağ dikey ve yatay dağıtım yapısından yapılmıştır, basıncı etkili bir şekilde dağıtabilir

KAYMAZ: Bu basamaklı tabure, kayması kolay olmayan tezgahı tasarlamak için rattan benzeri bir ağ kullanır ve uzun süre yorulmadan kalça kaslarına uyar.

Taşıma VE DEPOLAMA: Bu basamaklı tabure, katlandıktan sonra otomatik olarak ergonomik bir tutamak görüntüler.Ultra ince boyut, endişesiz, hafif saklamanızı sağlar, aileniz bile taşımak için çok uygun olabilir.

YUVARLAK KÖŞE tasarımı: Bu katlanır basamaklı tabureyi tasarlarken akla gelen ilk şey onu aile için kullanmaktır, bu nedenle ailenin güvenliği için yuvarlatılmış köşeleri tasarladık, bu da ürünün çarpışma önleme yeteneğini büyük ölçüde geliştirir ve aile üyelerini korur.

Rulman ağırlığı: Bu katlanır basamaklı tabure 300 pound ağırlığa dayanabilir, ancak ailenizin güvenliği için lütfen katlanır tabureyi doğru şekilde açın ve bu ürünü kullanırken sıkıştırın ve yangın kaynağına yaklaşmayın.

boyut: 27. 5x35cm

Malzeme: plastik

renk: Gri

Paket içeriği:

1 x plastik tabure

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler
Kaynak Anakara Çin

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
plastik tezgah, adım dışkı, bank, yatak tezgahı, Ayakkabı Dolapları
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.