14 Paket Bitki Destekleri Bahçe, Yarı Yuvarlak Bahçe Bitki Tutucu, Çiçek Desteği, Bitki Desteği Saksı Bitkileri

14 Paket Bitki Destekleri Bahçe, Yarı Yuvarlak Bahçe Bitki Tutucu, Çiçek Desteği, Bitki Desteği Saksı Bitkileri

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺281.46 ₺502.67
Stoklarımızda
Skun338090
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!

Mükemmel malzeme: yarı dairesel bitki destek direkleri, hafif, sağlam, deforme olmayan, hava koşullarına dayanıklı, solması kolay olmayan, dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve bahçe bitkilerini iyi destekleyen ve koruyan yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.

Destek ve İletken Bitkiler: Bahçe çiçek destek kazıklarımız bitkileri dik tutar ve normal şekilde büyür, saplarını doğru konuma getirir, asmaların yayılmasını önler ve bitkileri kuvvetli rüzgardan, şiddetli yağmurdan ve kardan korur kenarlığı ve yolları açık tutun, estetik çekicilik katın.

Kullanımı kolay: Bu bitki desteği çıkarılabilir ve kurulumu kolaydır.Düz çubuğu kemerin küçük deliğine yerleştirmeniz ve ardından zemine yerleştirmek için uygun bir konum seçmeniz yeterlidir.Koyu yeşil kazıklar kök bitkilerle doğal olarak karışabilir ve bahçenizin güzelliğini etkilemez.

Yarı dairesel tasarım: Bu plastik bitki kafesi tutucular yarı dairesel bir tasarıma sahiptir.Yuvarlak bir yapı oluşturmak ve daha güçlü bir etki elde etmek için birini herhangi bir yere yerleştirebilir veya 2 veya daha fazla kazıkla bağlayabilirsiniz.

Paket içeriği: günlük kullanım ve değişimi karşılayan toplam 14 adet (15 x 15 cm) bahçe bitkisi kazığı.Lütfen bu bitki desteğinin yalnızca yeşil otlar, yengeç pençeleri, sulu meyveler vb.Gibi küçük saksı bitkileri için uygun olduğunu unutmayın.

Renk: yeşil

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

14 x Bitki Destekleri

14 x Etiket

1 x kablo bağları 50 m

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler
Kaynak Anakara Çin

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.