Noel Şarap Kapağı Nefes şarap şişesi Giysileri Yeniden Kullanılabilir şampanya Şişeleri Ceket Noel Cadılar Bayramı Doğum Günü için

Noel Şarap Kapağı Nefes şarap şişesi Giysileri Yeniden Kullanılabilir şampanya Şişeleri Ceket Noel Cadılar Bayramı Doğum Günü için

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺49.86 ₺83.17
Stoklarımızda
Skun307191
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Örme Noel şişe çantası Nefes şampanya şişesi hediye keseleri DIY şarap Şişeleri Ceket Aile Parti yemek masası Süslemeleri

Özellik:

1. Mükemmel işçilik: Şarap şişesi kapağımız mükemmel işçilik ve parlak kırmızı tasarıma sahip kumaş malzemeden yapılmıştır, pürüzsüz ve yumuşak, güvenilir ve nefes alabilir, yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir ve uzun süre giyilebilir.

2. Çeşitli Stiller: Noel renklerini, canlı ve ilginç, yeterli miktarda ve çeşitli desenleri içeren farklı stillerde 4 adet şarap şişesi kapağı, partinizi veya günlük kullanımınızı karşılayabilir, ayrıca şarap dekorasyonu için arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz.

3. Evinize Sıcak Bir Dokunuş Katın: Güzel şarap şişesi kapağı yemek masasına yerleştirilmeye çok uygundur, yemek sürecinizi festival atmosferiyle dolu hale getirir ve sıcak ve mutlu bir akşam geçirmenizi sağlar.

4. Geniş Uygulama: Bu Noel şişe çantası, şarap şişelerini, içecek bardaklarını süslemek için uygundur, ayrıca Noel ağaçlarına, sundurmalara vb.Asabilirsiniz. veya başkalarına hediye çantası olarak verin, bu sizin ideal Noel öğenizdir.

5. Çoğu durum için uygundur: Şarap örtüsü, Noel partileri, cadılar bayramı partileri, doğum günü partileri, aile toplantıları ve diğer günlük durumlar için idealdir, masanıza daha hassas detaylar ekler ve sizi mutlu hissettirir.

Belirleme:

Model Numarası: Şarap Şişesi Kapakları

Malzeme: Kumaş

Özelleştirilmiş: Hayır

Product Name: Yaratıcı Örme Noel Şarap Örtüsü, Noel Süsleri, Noel Batı Gıda Şampanya Kapakları

Ürün boyutu: Yaklaşık 15X9 cm / 5. 91x3. 54in (Giysi), 9 CM/3.54 in (Şapka)

Ürün ambalajı: PE torba

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Paketler:

1 x Şarap şişe Kapağı

Özellikler
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Giysi
Model Numarası Şarap Şişesi Kapakları

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.