5 adet Su Geçirmez Açık Yard Patio Parti Dize Asılı Bahçe Dekor Fener cam turşu kavanozu Kapak Güneş Işığı Gece Lambası Hediyeler 20 LEDs

5 adet Su Geçirmez Açık Yard Patio Parti Dize Asılı Bahçe Dekor Fener cam turşu kavanozu Kapak Güneş Işığı Gece Lambası Hediyeler 20 LEDs

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺329.98 ₺471.48
Stoklarımızda
Skun155786
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Tanım:

UYGULAMA: Çoğu normal ağız mason kavanozu, normal ağız kapağı için uygundur.Çap 8 cm / 3.15 inç.

Atılan kavanozları yapmak, eviniz için romantik bir atmosfer yaratmak için güzel bir güneş mason kavanoz ışığına dönüşür.

ENERJİ TASARRUFU GÜNEŞ: Dahili şarj edilebilir pil.Solar şarj için açma / kapama düğmesini açık konumuna getirin ve tam şarj için ilk kullanımdan önce güneş panelini güneş ışığına maruz bırakın.

SU GEÇİRMEZ tasarım: Suyun kavanoza girmemesini ve pili korumasını sağlamak için kapağın üzerine bir lastik conta sıkışır.Solar şarj kartı da su geçirmezdir, dış mekan kullanımı için mükemmeldir.

KOLAY KURULUM: Kabloya gerek yok, çevre dostu, elektrik faturasından tasarruf edin.Bahçe/veranda/güverte/düğün/parti/Noel/tatil ve diğer festival veya günler gibi iç ve dış mekan dekorasyonları için iyidir.

MASON KAVANOZ EL sanatlarınızı kendiniz yapın: ışık ipini istediğiniz gibi şekillendirin ve mason kavanozlarını meyve, kum, kuru çiçekler, kabuklar, çakıl taşları, meyve dalları, mevsimlik şeyler vb.İle doldurun.

Belirleme:

Malzeme: Metal + Plastik

Lamba Renk: gösterildiği Gibi

İşık Rengi: Sıcak Beyaz, Dört Renk

Çap: Yaklaşık 8 cm / 3.15 inç

Işık kaynağı: 20 LEDs

Powered by: 1x şarj edilebilir pil (Nuilt-in)

Su geçirmez: IP65

Miktar: 5 adet / paket

Paket içeriği:

5 adet x güneş Mason kavanoz kapağı ışık (kavanozlar dahil değildir)

Not:

1.Lütfen ilk kullanımdan önce cihazı güneş ışığı altında tamamen şarj edin.

2.3 Ay içinde yeterli güneş ışığı yoksa, pil tamamen düz çalışabilir ve pil ömrünü kısaltabilir, bu nedenle lütfen zamanında şarj edin.Tamamen şarj olduğunda, cihazın ve aydınlatma sisteminin kilidini açın.Aksi takdirde, artık işe yaramaz.

3. Yeterli güneş ışığı yoksa, özellikle Kuzeyde countries.it cihazın tamamen şarj edilmesi daha uzun sürebilir.Bu güneş ürünleri için çok normaldir.

Özellikler
Tarz ART DECO
Gövde Malzemesi Plastik
Marka Adı Woopower'ın
Kullanım tatil
Ampuller Dahil mi Evet
Garanti garanti yok
Güç Kaynağı Güneş
Güneş Pili Tipi Lityum Pil
Baz Tipi hiçbiri
Gerilim 1.2V
Kısılabilir olduğunu No
Sertifika ce
Özellikler mason kavanoz kapağı
Işık kaynağı LED Ampuller
Kaynak Anakara Çin
Koruma Seviyesi IP65

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
ekonomik güneş lambası, kolye ışıkları açık havada, fantezi plastik bardak kapağı, bahçe ışıklar açık antik, la güneş paneli, mason jard glitter, lus güneş 20 led, ja güneş led ışıkları, pagoda şemsiye sarı, açık havada çok güneş lambaları
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.