12 Adet 60ml Renk Doldurulabilir Plastik Bölünmüş Şarj Sprey Şişesi Ev Mobilya Seyahat Bahçe Sulama Alkol Temizleme

12 Adet 60ml Renk Doldurulabilir Plastik Bölünmüş Şarj Sprey Şişesi Ev Mobilya Seyahat Bahçe Sulama Alkol Temizleme

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺445.87 ₺484.57
Stoklarımızda
Skun8238
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

12 Adet 60ml Renk Geri Dönüşümlü Plastik Sıkıştırma Şişesi Ev Mobilya veya Seyahat Bahçe Sulama Doldurulabilir Şişeleme

Detaylı açıklama:

Kapasite: 60 ml

Yükseklik: 115mm

Şişe alt çapı: 40mm

miktar: Parti başına vidalı pres plastik nozullu 12 şişe

renk: Pembe Mavi ve Şeffaf

Tip: Renkli plastik ayrı küçük sprey şişesi

Fonksiyon: Alkol Dezenfeksiyonu ve Temizliği, Bahçe Sulaması, Yumuşatıcı Su, Aile Temizliği.

Neden Şişelerimi Seçmeliyim ? 1.Çin'deki en iyi şişeleri üreten Profesyonel Fabrikamız vardı! 2. Logo şişe 3 üzerine basılabilir. Şişeler istediğiniz renklerde boyanabilir veya UV ile kaplanabilir. 4. 0,5 ml'den 1000 ml'ye kadar Birçok Boyut Mevcuttur 5. Stokta, küçük sipariş kabul edilebilir. 6.İyi ve Profesyonel paketleme 7.İhtiyacınız varsa her yere nakliye bırakın ! 8.Konteyner için harika bir ambalaj seçeneği olabilirbalıkçılık, pırıltılar, mücevher ambalaj örnekleri teşhir kabı, kuru çiçekler, fasulye, kumlar, dekorasyon vb.Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.Ambalaj Hakkında Öğeler opp torba ile iyi paketlenmiştir ve daha sonra sizi memnun etmeye adanmış standart kağıt torba veya karton kutu ( sipariş ettiğiniz malların miktarı olarak) ile paketleyeceğiz.Nakliye hakkında 1. Çin Sonrası Hava Posta ile ücretsiz Kargo, yaklaşık 15-25 iş günü gelmesi gerekir. 2. Ayrıca Fedex IE,UPS Express Saver,DHL,Fedex IP,UPS Hızlandırılmış(Yaklaşık 8-10 iş gününe ihtiyaç duyar), EMS(Yaklaşık 10-15 güne İhtiyaç Duyar) gibi diğer nakliye hizmetlerini de sağlıyoruz,ancak Bunların bir kısmını taşımanız gerekiyor ücretler.Tabii ki, bu da satın alma miktarına göre ayarlanabilir, biz mal ile en memnun olsun en iyi fiyat için çalışıyoruz. 3. Bu teslim süresi, çeşitli doğal olumsuz faktörler nedeniyle nakliye gecikmeleri sırasında hala çok fazla anlayış,teşekkür ederim!

Not: bazen nakliye yollarını fiili duruma göre ayarlayacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!Ödeme Ödemenin açık artırmaların kapanmasından itibaren 3 gün içinde alınması bekleniyor.Emanet bizim tercih edilen ödeme yöntemidir İade ve değişim politikası Tüm tekliflerimiz %100 memnuniyet garantisi ile desteklenmektedir ,ancak herhangi bir nedenle öğeden memnun değilseniz, aldıktan sonra bir hafta içinde orijinal durumunda iade edilebilir.öğeyi alır almaz size nakliye ücreti ile birlikte tam geri ödeme göndereceğiz.Ancak geri bildiriminiz iş gelişimimiz için çok önemli olduğundan, alıcının iade nakliye geri bildirim Politikası için ödeme yapması gerekiyor .biz içtenlikle olumlu bir geribildirim bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz .bu sadece size 1 dakika .Çok teşekkürler!Ve herhangi bir memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve bize olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce sorunu çözme fırsatı verin.Her zaman bir çözüm olduğundan eminiz ve o zaman kesinlikle bir siparişi tamamlamak istemiyoruz ,böylece müşterimiz kötü bir şey bıraktı impression.In bir kelime, herhangi bir sorunuz varsa, serbestçe lütfen bize ulaşın, biz en kısa sürede cevap verecektir!

Hakkımızda Yakında bu Nevailac.com.tr ailesine yeni katılmamıza rağmen yeni bir ekibiz, ancak yardımınız ve rehberliğinizle büyük ilerleme kaydedebileceğimizden eminiz!Çünkü her müşteriye en kaliteli hizmeti sunmak için "önce müşteri, daha iyi" felsefesine bağlı kalıyoruz.Burada istikrarlı bir tedarikimiz, uygun fiyatlarımız, mal ve hizmet kalitemiz var, iyi bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz ve her müşteri hizmeti için daha iyi!

Son olarak, sizin memnuniyetiniz, bizim peşinde !Online alışveriş gezisi beğeneceğinizi umuyoruz.Saygılarımla!

Özellikler
Marka Adı Pthcrsdyn
isim Renkli plastik ayrı küçük sprey şişesi
Şişe Malzeme Plastik
Teslim süresi 7-15 İş Günü
Kap Vidalı Pres Plastik Nozul
Kaynak Anakara Çin
Renk Pembe Mavi ve Şeffaf
Model Numarası Bir kase
Hacim Bir kase
Şişe Alt Çapı 40mm
Öğe Türü Doldurulabilir Şişeler
toptan Mavi fiyat
Müşterinin Logo özelleştirmesi Kabul edilebilir
İşlev Alkol Dezenfeksiyonu ve Temizliği, Bahçe Sulama, yumuşatıcı su
Parça Sayısı Birleşik

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.