Sıcak Satış Karikatür Pamuk Keten Atmak Yastık Kanepe Ofis Arka minder örtüsü Ev Dekoratif

Sıcak Satış Karikatür Pamuk Keten Atmak Yastık Kanepe Ofis Arka minder örtüsü Ev Dekoratif

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺156.33 ₺162.87
Stoklarımızda
Skun7431
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

[xlmodel] - [özel] - [29898]

[xlmodel] - [özel] - [29898]

[xlmodel] - [özel] - [8888]

Tüm ürünler mevcuttur.

Boyut : 45cm X 45cm/18" Miktar : 1 adet Dolum : hayır (Dolum dahil değildir) Malzeme: Keten Pamuk görünmez fermuar tasarımı.çıkarılabilir ve yıkanabilir Yıkama: Makinede yıkanabilir.kolay değil fade.do çamaşır suyu değil.dayan dry.In rengi taze tutmak için ilk yıkamada suya tuz eklemek daha iyidir.Lütfen dikkat: 1.Desen sadece ön tarafta. 2.Bu sadece minder örtüsü ,dolgu dahil değildir. 3.Tüm minderler el yapımıdır, 1-2 cm sapma olabilir. 4.Işık parlaklığı nedeniyle gerçek renk resim arasında hafif bir fark olacaktır.Renk farkından kaçınmak zordur.

[xlmodel] - [fotoğraf] - [0000]

[xlmodel] - [özel] - [30858]

[xlmodel]-[özel] - [8888] Ödeme ** Emanet(Alipay);Kredi Kartı;T/T;Western Union **Alıcı herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisinden sorumludur.Siparişinizi daha düşük bir değere sahip bir "hediye" olarak ilan edeceğiz, böylece ithalat üzerine ücretsiz vergi veya daha düşük vergi ile alabilirsiniz. ** Eğer bir mix ürünleri sipariş pacing, Alışveriş kullanın lütfen Cart.it uygun ve tüm ürünler için sadece bir kez ödeme yapabilirsiniz. ** Siparişinizin adres rengi gibi özel bir isteği varsa, ödeme yaparken lütfen sipariş mesajını bırakın.Gecikmeli konuşma, sevkiyat hatalarını kolayca getirecektir.Teşekkürler.Nakliye * * Bizim fırsatlar çoğu ücretsiz kargo ile terfi (seçilen ülkeler)Çin post tarafından. ** Çin sonrası hava posta genellikle teslimat için 15-60 gün veya bazen 2 months.It acil siparişler için uygun değildir.Bu nakliye yönteminde Takip Numarasını girerek,ancak ayrıntı durumu olmadan gönderi durumunu ilgili web sitesinde görüntüleyebilirsiniz.Siparişinizin zamanı geldiğinde hala malları almazsanız, süreyi uzatmak için lütfen bizimle iletişime geçin.Bir anlaşmazlık açmadığınız için nezaketinize minnettar olacağız. ** Çin Post Air Mail, Nevailac.com.tr'te yalnızca 26 ülke listelenmesine rağmen neredeyse herhangi bir ülkeye ulaşabilir, daha sonra ülkeniz listenin dışındayken kargolarınızı çin post air mail ile göndermek istiyorsanız, lütfen siparişinizi ödemeden önce bize bildirmek için siparişinizde mesaj bırakın, o zaman siparişinizi ayarlayacağız . fiyat * * Nevailac.com.tr çin sonrası hava posta veya hongkong sonrası hava posta 26 ülke: abd, ingiltere, avustralya, brezilya, kanada, italya, türkiye, ispanya, malezya, fransa, rusya, isveç, yeni zelanda, norveç, isviçre, japonya, tayland, irlanda, israil, belçika, polonya, Güney Kore, Avusturya, Almanya, Danimarka, Singapur.İade ve Değişim Politikası * * Arızalı bir ürün aldıysanız, müşterinin yeni bir ürün için iade veya değişim talebinde bulunmak için alındığı tarihten itibaren 7 güne kadar süresi vardır. ** Yanlış bir öğe aldıysanız, öğeler orijinal ve kullanılmamış durumda iade edilmeli ve ayrıca orijinal kutusunda ve ambalajında olmalıdır. ** Biz iade veya değişim izin vermez çünkü zihin değişikliği.Lütfen teklif vermeden önce kılavuz olarak verilen tüm açıklamaları okuyun.Doğru öğeyi gönderdiğimizden emin olmak için her adım atılmış olsa da, farklı öğeler aldığınızda durum olacaktır. description.In böyle bir durumda, durumu düzeltebilmemiz için derhal bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.Memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve işinize değer veriyoruz.Geri bildirim Politikası * * Ödeme yapıldıktan sonra olumlu geribildirim sunacağız received.To sağlıklı bir Ali topluluğunu teşvik edin.Umarız siz de bizim için aynısını yaparsınız.Müşteri hizmetlerine çok değer verdiğimizi anlamanızı istiyoruz.Herhangi bir memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen bize olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce sorunu çözme fırsatı verin.Size tatmin edici bir çözüm sunacağımızı garanti ediyoruz.

[xlmodel] - [ürünler] - [30825]

[xlmodel] - [ürünler] - [8888]

Özellikler
Marka Adı RUBYLOVE'NIN SOHBETİ
Tarz Düz
Model Numarası RL113
Şekil Kare
Kullanmak Dekoratif, Koltuk, araba, Sandalye
Desen YAZILI
Malzeme Keten / Pamuk
Desen Türü Manzara
Teknik Dokuma

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
yastıklar oturma odası bahar, büyük yastık oturma odası, yastık tasarım oturma odası, altın yastıklar oturma odası, karikatür yastık oturma odası, 45 yastık oturma odası, yastık fara oturma odası, yaşayan karanlık odası yastıklar, yastık alanlarını oturma odası, yastıklar oturma odası kahverengi
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.