Dış mekan güneş enerjili lamba hareket sensörlü ışık 4 LED Kablosuz güvenlik ışığı IP65 Su Geçirmez Spot Ayarlanabilir Duvar Lambası Veranda için,

Dış mekan güneş enerjili lamba hareket sensörlü ışık 4 LED Kablosuz güvenlik ışığı IP65 Su Geçirmez Spot Ayarlanabilir Duvar Lambası Veranda için,

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺457.23
Stoklarımızda
Skun59730
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Dış mekan güneş enerjili lamba hareket sensörlü ışık 4 LED kablosuz güvenlik ışığı IP65 su geçirmez spot Veranda için ayarlanabilir duvar lambası [Süper parlak] güneş enerjili hareket sensörü sensörlü ışık dış mekan, minimum güç tüketimi, maksimum ışık çıkışı 350 lümen ile 4x1.5 W LED ampullerden oluşur.Sadece güneş enerjisi ile çalışır.Verandanızı,bahçenizi, yolunuzu aydınlatın.

[IP65 Su Geçirmez]Sıkı contalar ve dayanıklı malzemelerle birleştirilen hareket sensörü güvenlik ışığı, dayanıklılık için hava koşullarına dayanıklı bir tasarıma sahiptir, IP65 Su Geçirmezlik Derecesine sahiptir, dış mekan hareket lambası bu spot ışığının her türlü hava koşulunda çalışmasını sağlar.

[Kolay Kurulum ]Dakikalar içinde kablosuz kurulum, elektrikçi kiralamaya gerek yok, kablo gerektirmez.Montaj donanımı pakete dahildir.Not: İlk kez kullanırken, lütfen lamba kafasını ters yönde çevirin ve açmak için dahili düğmeye basın.

[Akıllı Hareket Sensörü] Hareket sensörü ışığı, karanlıkta biri geçtiğinde otomatik olarak açılır ve hareket olmadığında 30 saniye sonra kapanır.Algılama Aralığı: 2-6m mesafe, dikey olarak 120 derece.Not: ışık sensörü sadece karanlıkta algılanabilir!

Tedbirler:

1. Farklı mevsimlerdeki ışık yoğunluğu şarj verimliliğini etkileyecek ve ürünlerin aydınlatma süresi de farklı olacaktır.

2. Solar şarj, standart olarak ürün güneş paneline doğrudan güneş ışığını ifade eder.Güneş paneline ışınlanmazsa, şarj verimliliğini etkileyecektir.

3. Güneş şarjı güneş için ne kadar uzun olursa, şarj verimliliği o kadar yüksek, aydınlatma süresi o kadar uzun ve tersi o kadar kısa olur.

Şarj süresi: 6 saat

Zaman kullanımı: 8-10 H

GÜNEŞ paneli: 0. 9W5. 5V

Pil: 3.7 V, 2200MA lityum pil

Güç: 1.5 (W)

Ömür boyu: 50000 H

Aydınlatma modu: insan vücudu indüksiyon + düşük ışık

boyut:130 * 100 * 160mm

Malzeme: ABS

renk: siyah

Paket içeriği:

1 * dış mekan güneş enerjili lamba

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler
Kullanım Acil
Gövde Malzemesi abs
Güneş Pili Tipi Ni-Mh
Garanti 2 yıl
Işık kaynağı LED Ampuller
Koruma Seviyesi IP65
Özellikler Dış mekan güneş enerjili lamba hareket sensörlü ışık 4 LED kablosuz güvenlik ışığı
Kısılabilir olduğunu No
Marka Adı AWP
Kaynak Anakara Çin
Sertifika ce
Tarz Modern Tarz
Gerilim 3.7V
Ampuller Dahil mi Evet
Model Numarası Veranda için IP65 Su Geçirmez Spot Ayarlanabilir Duvar Lambası,
Baz Tipi hiçbiri
Güç Kaynağı Güneş

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
romantik dış mekan lambası, lamba açık silikon, 13v sensör açık, led hareket sensörü merdiven şeridi, rohs dış mekan lambası, peri aydınlatma, 1w dış mekan lambası, champigon dış mekan lambası, sensörü açık 360, kutlama dış mekan lambası
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.