Tatil Geri Sayım Takvim Çıkartmalar Noel Advent Takvimi Numaraları Etiket Net Baskı Desenleri İle DIY El Sanatları Geri Sayım

Tatil Geri Sayım Takvim Çıkartmalar Noel Advent Takvimi Numaraları Etiket Net Baskı Desenleri İle DIY El Sanatları Geri Sayım

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺11.74 ₺28.11
Stoklarımızda
Skun294673
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Açıklama ve Özellikler:

Bu Noel Advent Çıkartması, evinizdeki herhangi bir odayı dekore etmek için idealdir; festival havasına katkıda bulunabilir ve Noel Gününü hevesle tahmin etmenizi sağlayabilir.

1. Sert, uzun ömürlü, güvenli ve pratik üstün kendinden yapışkanlı kağıttan yapılmıştır.

2. Zanaat meraklıları için ideal, sınırsız DIY keyfi yaşamalarına izin veriyor.

3. Sevdikleriniz, arkadaşlarınız ve komşularınız için çeşitli dekorasyon gereksinimlerini karşılamak için ideal Noel veya doğum günü hediyesi.

Özellikler:

Adı: Noel Advent Takvimi Etiket seti

Malzeme: kendinden yapışkanlı

Boyutu: Yaklaşık 30x21 cm / 11. 81x8. 26 inç

Ambalaj Listesi:

5 * Noel Advent Takvimi Çıkartmaları

Not:

Lütfen aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle üründe bir renk farkı olduğunu kabul edin.

Ürün boyutu el ölçümü nedeniyle toleransa sahiptir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[En Kaliteli Malzemeler ] Tatil Geri Sayım Çıkartmaları, yüksek kaliteli kendinden yapışkanlı kağıttan yapılmış, çok dayanıklı, sağlam, güvenli ve kullanışlı mükemmel kullanıcı deneyimini getiriyor.

2.[DIY için uygun ] Tatil Geri Sayım Takvimi Çıkartmaları, El Yapımı İşler yapmak için mükemmel bir Süslemedir, el işi yapmayı sevenler için uygundur ve DIY eğlencesini keşfetmelerini sağlar.

3.[Geniş Uygulama Yelpazesi ] Duvarlara, pencerelere, not defterlerine, defterlere, su şişelerine veya kupalara yapışmak için harika olan Noel Advent Takvimi Çıkartmaları, evinizi çok çeşitli uygulamalara sahip Noel ve kış unsurlarıyla dolduruyor.

4.[ Mükemmel Hediye] Birçok dekorasyon ihtiyacını karşılayan Noel Takvimi Çıkartma Seti, yaklaşan Noel, aile, arkadaşlar ve komşular için mükemmel Noel veya doğum günü hediyesi için sabırsızlanıyor.

5.[Geniş Kullanım Ölçeği ] Onları istediğiniz yere soymanıza ve yapıştırmanıza izin veren Noel Advent Geri Sayım Çıkartmaları, takviminizi veya Noel kartınızı, bezeme hediyenizi veya çerezlerinizi süslemek için karmaşık adımlara sahip değildir.

Özellikler
Marka Adı waasoscon
Kaynak Anakara Çin
Tema Deseni kardan adam
Malzeme Plastik

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
varış takvimi boş kutu, gelişi, noel advent takvimleri, Noel hediyesi, Advent Takvimi
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.