Siyah ve Beyaz Peluş Fursuit Cosplay Balina Maskot Kostüm Fantezi Parti Elbise Yetişkin Boyutu Kostüm Karnaval Festivali için

Siyah ve Beyaz Peluş Fursuit Cosplay Balina Maskot Kostüm Fantezi Parti Elbise Yetişkin Boyutu Kostüm Karnaval Festivali için

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺5 151.61 ₺10 303.22
Stoklarımızda
Skun2522
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Ürün Açıklaması MASKOT STÜDYOSUNA HOŞ GELDİNİZ

dikkat:

İhtiyacınız olan kostüm ve şartname stokta yoksa, teslimat süresini görüşmek için sizinle iletişime geçeceğiz.Üretim süresi genellikle 4 ila 7 gün sürer, en kısa sürede göndeririz, anlamanızı dileriz.Ve özel üretim ve toptan siparişleri kabul ediyoruz.

not:

Lütfen sipariş verirken hangi boyuta ihtiyacınız olduğunu bize bildirin, ya da varsayılan boyut M olarak göndereceğiz, anlamanızı dileriz.

Belirleme:

S (160 cm-170 cm) - 5'3" ila 5'7",

M (171 cm-180 cm) - 5'7" ila 5'11",

L (181 cm-190 cm) - 5'11" ila 6'3",

XL (191 cm-200 cm) - 6'3" ila 6'7",

Özel Yapılmış (Plz bize bildirin)

Malzeme:

Yüksek kaliteli kısa peluş, uzun peluştan yapılmıştır.yeşil ürün, insan vücuduna zararsız (su veya kuru temizleme ile yıkanabilir)

EPE malzeme ile baş.

Kısa tanıtım:

Canlı, canlı ve hoş bir şekle sahip olan bu kostümü giyerken insanlar özgürce yürüyebilir ve insanlar içini net bir şekilde görebilir; Bu kostüm havalandırma tasarımlıdır ve kolayca yıkanabilir ve kıyafetlere kurumsal logo ve diğer işaretler eklenebilir.

uygulamalar:

1 Alışveriş caddesi / iş Caddesi, çocuk oyun alanı, yaya caddesi, düğün kutlaması, parklar (turistlerle grup fotoğrafları için) vb

2 Çeşitli emtia satış fuarı, sergiler, vb

3 Kurumsal, alışveriş merkezinin reklam / propagandası, promosyonları vb.

4 Eğlence/Eğlence Yeri, tema parkları propagandası vb

5 Büyük partiler, doğum günü partileri, pratik / açılış kutlamaları, spor yarışması, düğün töreni, karnaval partileri, vb

6 Anaokulları ve sosyal açıdan faydalı faaliyetler vb.

Benzersiz Tasarım:

Kask malzemesi:

Kostüm kaskının çoğunun yapıldığı karton malzemeden veya köpük malzemeden oldukça farklı olan polietilen of.It temizlemesi ve daha iyi havalandırması kolaydır.

Ağırlık:

Kask Polietilen ve EPE malzemeden yapıldığı için çok hafiftir, böylece kullanıcı uzun süre serbestçe ve hatta omuzlarına büyük baskı yapmadan giyebilir.

Koruma:

Polietilen kask, birkaç parça ile birleştirilmek yerine yüksek teknolojili makine ile entegre olarak üretilir, bu nedenle kullanıcının kafasının iyi koruma altında olması için kırılmayı ve ani çarpmayı önleyecek kadar güçlü ve serttir.

Nefes al ve gör:

Kullanıcı, iyi havalandırma tasarımı ile olduğu gibi içeride serbestçe nefes alabilir; Kullanıcı içeriden gözlerden net bir şekilde görebilir.Ve kostüm, tozu ve diğer şeyleri önlemek için kullanılan plastik ağ şeklindeki kapak ile monte edilmiştir.

Su geçirmez:

STRAFOR malzeme su geçirmez olabilir

Temizleme Talimatları:

Suda yıkama veya kuru temizleme.Sadece kurutmayı asın, ısıtma yasaktır.

Özellikler
Kaynak Türü Anime
Kaynak Anakara Çin
Karakterler Çizgi Film Karakteri Kostümleri
Kol uzunluğu Tam
Bileşenler Üstlük
Malzeme Pamuk
MPN Geçerli değil
Tarz Komple Kıyafet
Öğe Türü Kostümler
Cinsiyet Üniseks
Özel Kullanım Kostüm ve Aksesuarlar
Tema Hayvanlar Ve Böcekler, Cadılar bayramı
Bölüm Adı Yetişkin
Değiştirilen Madde No
Renk Siyah
Üretim Ülkesi / Bölgesi Çin

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
sipariş kürklü elbise, eğlenceli kürk pençeleri, yastıklar peluş kürklü, kostüm tüylü profesyonel, terlik kürklü peluş, kuyruk kürk çanta, eşarp peluş kürklü, şeytan tüylü kostüm, dory peluş oyuncak, kürk pençeleri tımar
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.