mavi hap maskot kostüm çizgi film karakteri özel yetişkin boyutu çizgi film karakteri cosplay karnaval kostüm 3303

mavi hap maskot kostüm çizgi film karakteri özel yetişkin boyutu çizgi film karakteri cosplay karnaval kostüm 3303

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺5 940.17
Stoklarımızda
Skun1933
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

EN İYİ KALİTE, EN İYİ HİZMET

** Bizim NO.1 MASKOT toptan mağaza hoş geldiniz!Biz dünya çapında profesyonel bir toptan satış şirketiyiz.Yüksek ürün kalitesi, uygun fiyatlar, mükemmel müşteri hizmeti ve güvenilir bir kredi durumu ilkemizdir.

** Ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen mağazamı "Favorilerim" listenize ekleyin.

**Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Beş yıldızlı olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir.Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

**Eğer herhangi bir sorun varsa, bize bir mesaj gönderin, biz 24 saat içinde e-posta cevap verecektir.

24 Saat içinde yanıt yoksa, lütfen posta kutunuzdaki spam'i kontrol edin.Ve sorununuz için Nevailac.com.tr mesaj yoluyla bizimle iletişime geçmeyi deneyin.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Lütfen hemen gelin ve bizi tekrar ziyaret edin!

ürün boyutu :

158 cm - 168 cm (5.2 ayaklar-5.5 ayaklar) S

168 cm - 180 cm (5.5 ayaklar-5.9 ayaklar) M

180 cm - 192 cm (6 ayaklar-6.3 ayaklar) L

192 cm - 200 cm (6.3 ayaklar-6.6 ayaklar) XL

200 cm - 210 cm (6.6 ayaklar-6.9 ayaklar) XXL

Ürün: marka yeni

Yetişkin Boyutu: BİR BEDEN çoğu yetişkine uyar 5'3"(160 cm) ila 5'11"(180 cm) boyunda ve 200 lbs ağırlığın altında.Daha büyük veya daha küçük boyuta ihtiyacınız varsa, lütfen bize boyunuzu ve kilonuzu gönderin.Daha büyük boyut için biraz ekstra ücret alıyoruz.

Birlikte verilen Aksesuarlar: Maskot kafası, maskot gövdesi, ayakkabı veya galoş, eldiven, (kuyruk) vb.

Malzeme: Kafa: EPE (karton değil).Mükemmel Görüş, Hafif, Nefes ve Yıkanabilir İçinde

Dış Kumaş: Kısa saç kadife

astar Malzemeleri: POLYESTER TAFTA

maskot Kostüm gövdesinde dolgu malzemesi: polipropilen pamuk

Ağırlık: Kostümün toplam ağırlığı (kafa dahil) genellikle sadece 4-6 lbs'dir

Paket: Kalın kutuya koyun, boyut: 55 * 55*55CM 8O * 60*50

Temizleme Talimatları: Nemli bir bezle lekeyi temizleyin.Kostüm birkaç kez giyildikten sonra tam bir temizlik için kostümü kuru temizleyicilere götürmenizi öneririz

1.Kürk Kostümleri El yıkama veya büyük önden yüklemeli ticari makine kullanın.Soğuk su ve hafif deterjan kullanın.

Kurumaya bırakın; kurutmak için ısı kullanmayın!

2. Köpük Kostümler Sadece elde yıkayın veya kuru temizleyin.

Sadece kurumaya asın

3.Baş Döşeme spreyi köpük temizleyici veya hafif deterjan ve nemli sünger kullanın.

Suya batırmayın veya suya batırmayın

Karakteristik: 1.Kafa malzemesi: kafa malzemesi epe'dir; Şimdi kostüm kafasının çoğunun yapıldığı karton malzemeden farklıdır.

2.Işık: Kafa malzemesi epe'dir, bu nedenle kafayı karton malzemeden daha hafif yapar ve kullanıcı uzun süre giyebilir ve çok yorgun hissetmez ve omuz basıncını eklemez

3.Kafa malzemesi: EPE kafasını üretmek için gelişmiş makineyi kullanıyoruz, yanlışlıkla çarptığında kırılmayı önlemek için daha güçlü ve yeterince zor, Kullanıcı kafası çok iyi korunabilir, ancak karton kafa karton parçaları tarafından üretildi ,genellikle aglütine edildi. kötü yapışkan su ile, bu tür bir kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir, ancak karton kafa çok iyi korunabilir. çok sağlam değildir ve parçalanması çok kolaydır, aynı zamanda yapışkan su kullanıcıya zarar verir, Kullanıcının başını ağrıtır veya mutsuz hissetmesine neden olur.

4.Nefes ve görme: Kullanıcı giydiğinde çok iyi nefes alabilir, göz ve ağız deliği ve boyun bölgesi vardır, Kullanıcı için yeterli havalandırmaya sahiptir, Kullanıcı baş gözlerinden veya ağzından iyi bir görüşe sahiptir.

5. Göz ağı: Kostüm gözünde plastik ağ vardır, Tozun veya diğerlerinin Kullanıcı gözlerine girmesini önleyebilirler.

6. Su geçirmez: EPE malzeme Su direnci olabilir

7.Kostüm kumaşı: Kostümümüz için yüksek kaliteli kumaşı seçiyoruz.polipropilen pamuklu malzemeyi dış ve iç kumaşın ortasına dolduruyoruz, Kostümü yumuşak ve gerçekçi kılıyor.

Özelleştirilmiş hizmet: Sağladığınız resimlere veya ihtiyacınız olan malzemeye veya boyuta göre sizin için kişisel kostümü özelleştirebiliriz.

Nakliye: Ürün 1-5 iş günü içinde sevk edilecektir.Biz genellikle üzerinden ürün göndermek EMS.it genellikle avustralya ABD, fransa, almanya, ispanya dahil olmak üzere çoğu ülkeye gelmesi 3-7 güne ihtiyaç duyar.......Mallar gönderildikten sonra siparişte takip numarası verilecektir.Toptan istiyorsanız biz sevkiyat birleştirebilirsiniz.Lütfen alıcı adresinizi ve telefon numaranızı doğru tutun.Not: Umarız zamanında gelir, ancak bu uluslararası bir teslimat olduğundan, nakliye süresi Kurye Şirketine ve yerel gümrük/vergilere büyük ölçüde bağlı olacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz

Özellikler
Cinsiyet Üniseks
Karakterler Çizgi Film Karakteri Kostümleri
Bölüm Adı Yetişkin
Öğe Türü Kostümler
Özel Kullanım Kostümler, Kostüm ve Aksesuarlar
Kol uzunluğu Tam
Tema MASKOT

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
yetişkin onesies kostümleri, zip yetişkin kostümleri, kostümler yetişkin palhacas, 70'lerin yetişkin kostümleri, qlq yetişkin kostümleri, sully kostümleri yetişkin, sıradışı kostümler yetişkin pilot, kostümler yetişkin pastelman, elit yetişkin kostümleri, simpson kostümleri yetişkin
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.