Bisiklet pompa memesi Hortum Adaptörü Çift Pompalama Konektörü Pompa Dişi Dönüştürücü İnfla K2t6 Adaptörü bisiklet lastiği Cy O4b5

Bisiklet pompa memesi Hortum Adaptörü Çift Pompalama Konektörü Pompa Dişi Dönüştürücü İnfla K2t6 Adaptörü bisiklet lastiği Cy O4b5

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺21.56 ₺36.39
Stoklarımızda
Skun140694
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Tanım:

Malzeme: Plastik

Boyutu: approx5. 5 * 4 cm/2.17 * 1.57 inç

Renk: siyah

-- [Nasıl kullanılır]: Hava deliğinde çekirdeği olan, Amerikan ağzının lastiklerini şişirmektir ve hava deliğinde çekirdeği olmayan, Fransız ağzını ve ingiliz ağzını şişirmektir.Hava memesini bağladıktan sonra, lastiğin şişirilebilmesi için otomatik dönüştürme memesinin üstündeki ayarlanabilir anahtarı yukarı çekin.

-- Ürün Amerikan, ingiliz ve Fransız genel stilleri için uygundur, bu nedenle acil kullanımın çaresizliği konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

-- Ürün küçük ve hafiftir, 23,6 gram ağırlığındadır, bu da depolamayı ve taşımayı kolaylaştırır.

not

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

3.Karışık ürün,Renk ve Ebat Siparişini kabul edebiliriz.Daha fazla miktar, daha fazla indirim.

Paket şunlardır:

1 adet * Pompa adaptörü vana

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.Mallar hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Özellikler
Kaynak Anakara Çin
Boyut 5.5x4cm
Malzeme Plastik
Sertifika hiçbiri

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.