3.5 * 3.5 mm prenses kesim saf beyaz sentetik moissanites E/F kalite boncuk

3.5 * 3.5 mm prenses kesim saf beyaz sentetik moissanites E/F kalite boncuk

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺1 164.74
Stoklarımızda
Skun140094
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

1.Ürün bilgisi

2.Ürün teşhir

3.Farklı şekiller moissanites

4.Moissanites ham

5.Sertifika

Firmamız

STARSGEM A. Ş.,LTD,yüksek kaliteli değerli taşlar üretme ve satma konusunda on yıllık deneyime sahip olan Sentetik Değerli Taşlar wuzhou, Çin'in başkentinde yer almaktadır.STARSGEM, her bir taşı mükemmel bir şekilde garanti etmek için değerli taşların kalitesini kontrol etmede sıkı olan profesyonel bir kalite kontrol departmanına sahiptir.3EX kesme seviyesine ulaşan mükemmel moissanitler ve Laboratuarda yetiştirilen Elmasları başarıyla ürettik: Mükemmel Parlatma; Mükemmel Simetri;Mükemmel Kesim.

İş kültürü: Yüksek kalite,rekabetçi fiyat, en kısa teslimat ve gönülden hizmet hedefimizdir.Kredi, güven, uyum ve işbirliği bizim temelimizdir.Daha kaliteli ve daha sofistike hizmet, uzun vadeli hedefimizdir.Bilimsel yönetimi mükemmelliğe,müşterilerin memnuniyetini sürekli iyileştirmeye ve sürekli yenilik yapmaya yönlendiren kalite politikasını benimseyeceğiz.Hepinizle iyi bir iş ilişkisi kurmayı dört gözle bekliyoruz.Bize hoş geldiniz!

Paketleme ve Teslimat

Bakım:

Farkına varmak:

Bazı ülkelerin yerel gümrüklerde ek ücret alacağını lütfen unutmayın.Çoğu ülke, teslimatta ödenecek paketin beyan edilen değerine( çoğu Avrupa ülkesi) veya ithalat vergilerine( Kanada, Avustralya) göre yalnızca KDV tahsil edecektir.

Bu masraflar, ek nakliye veya sigorta ücreti olmadıkları için alıcının sorumluluğunda olmalıdır.

Her zaman GST, KDV veya diğer ithalat vergilerini azaltmanıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Ancak, gümrük politikasına bağlı olduğu için vergi ücreti ödemeyeceğimize söz veremeyiz.

​Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın veya yerel gümrük ofisi ile kontrol edebilirsiniz.

SSS

1. Üretici veya tüccar mısınız?

Gevşek değerli taş üretiminde 10 yıllık deneyime sahip profesyonel değerli taş üreticisiyiz.İhtiyaçlarınıza göre ürünleri en iyi fiyata üretebileceğimiz kendi fabrikamız var.Ve şimdi mücevher üretimine dahil olduk.

2. Normal bir sipariş vermeden önce deneme siparişi verebilir miyim?

Tabii ki!Yeni bir işbirliğine başlarken, herhangi bir kelime veya sertifika kaliteyi değiştiremez veya sağlayamaz.Ama örnekler işe yarayabilirdi.Ürünlerimizin kalitesini kanıtlamak için önce bazı örnekler alabilirsiniz.

3. OEM siparişini kabul ediyor musunuz?

Evet!Biz can.As daha önce kendi fabrikamız olduğunu söylemiştik.Taşları ihtiyaçlarınıza göre yapabiliriz.İstediğiniz malzemeye sahipsek, net çizimi sağlayabilirseniz fabrikamız sizin için ürünleri yapabilir.

4.Sipariş verirken neden gerçek e-posta ve telefon numaramı vermeliyim?

Spam istemiyorum.Bilgileriniz bizimle özel olarak kalır ve asla spam yapmak istemeyiz you.It müşteri hizmetleri ekibimizin siparişiniz hakkında sizinle iletişim kurması için bir yol olması önemlidir, böylece şaşırtıcı bir şey olmaz!Yanlış kredi kartı bilgileri bir parmağın kaymasıdır ve bazen seçiminiz o kadar yıldızdır ki arka siparişte olur.Ayrıca siparişin bir kaydı olarak e-posta onayımızı aldığınızdan emin olmak istiyoruz.Müşterilerle çalışmak bizi mutlu ediyor, sadece iletişim hatlarını açık tutmanın bir yoluna ihtiyacımız var.

5. Sipariş verirken neden bir e-posta onayı almadım?

Sert bir spam filtresi ile gelen kutunuzu güvende tutmanız sizin için iyi.Onaylarımız spam olmasa da, e-posta orada değilse önce bunu kontrol edin.Lütfen müşteri hizmetlerimizi 86-774-6019458 numaralı telefondan arayın. Lütfen bizi güvenli e-posta listenize eklemeyi unutmayın.

6.Siparişimin gönderilip gönderilmediğini nasıl bileceğim?

Siparişiniz depomuzdan çıkar çıkmaz, sistemimiz size otomatik olarak takip numarası içeren bir gönderi doğrulama e-postası gönderir.Takip numarasına tıkladığınızda güncel konum bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, Ali Express'e giriş yapabilir ve verdiğiniz siparişi kontrol edebilir, oradaki durumu kontrol edebilirsiniz.malları gönderdikten sonra, takip numarasını yükleyeceğiz.Teşekkürler!

Müşteri geri bildirimleri

Bize hoş geldiniz!

Bu Jessica, size hizmet etmekten onur duyuyorum!

Skype: yıldızlargemsales15

WeChat:+86 18177405297

Cep telefonu: + 86 18177405297

Whataspp numarası:+86 18177405297

Özellikler
Sertlik 9.25 mohs
Ürün Ağırlığı 0.3ct
Kalite E/F
Model Numarası 201711-25J'NIN sohbeti
Metal Türü hiçbiri
Marka Adı Starszuan
Boyut 3.5*3.5mm
İnce veya Moda Moda
Kullanım Takı ayarı
Renk beyaz
Orijinal Ülke Çin
Öğe Şekli Prenses Şekli
Taş malzeme Moissanite kaba
Öğe Türü Boncuk

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
boncuk boncuk, beyaz boncuklar, boncuk beyaz
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.