IFUNWOD Şişme Şezlong Dayanıklı Şarj Edilebilir Kullanımlık Pratik Naylon Aşınmaya Dayanıklı Açık Otomatik şişme havalı yatak

IFUNWOD Şişme Şezlong Dayanıklı Şarj Edilebilir Kullanımlık Pratik Naylon Aşınmaya Dayanıklı Açık Otomatik şişme havalı yatak

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺438.17
Stoklarımızda
Skun138621
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Entegre Elektrikli Pompalı Katlanır Rahat Otomatik Şişme Şezlong

Paketleme ve Teslimat Satış Birimleri: Tek ürün Tek paket boyutu: 71X71X90 cm Tek brüt ağırlık: 3.000 kg Teslim Süresi:

Miktar (adet)

1 - 50

51 - 200

>200

Est.Zaman (gün)

7

15

Müzakere edilecek

✨Kendi kendine yeten elektrikli pompa✨: Tek tıklamayla hızlı ve otomatik epilasyon zamandan ve emekten tasarruf sağlar, Dahili hava pompalı yenilikçi tasarım, tek tıklamayla kolay otomatik şişirme sağlar.Tek bir kişi tarafından kullanımı çok basit person.It şişirmek geleneksel hava yatağından daha kolaydır, sadece 100 s sürer. İstediğiniz zaman rahatlayın ve keyfini çıkarın !

✨Küçük ve saklamak için uygun✨: Şezlong ağırlığı sadece 1 kg'dır.Katlandıktan sonra sırt çantasına kolayca doldurulabilir.Şezlongunuzu yanınızda her yere taşıyabilir ve nerede olursanız olun kendi dinlenme alanınıza sahip olabilirsiniz!

✨Ergonomik tasarım✨human İnsan vücudunun yapısına göre Şezlong, ergonomik olarak sağlıklı vücut duruşunu destekleyecek şekilde tasarlanmıştır.Şezlong omurga eğrinizi korurken vücudunuzu ve zihninizi rahatlatın.

✨Acil durum taşınabilir güç kaynağı işlevi✨: Lounger, şarj etmek için bir Mikro USB giriş bağlantı noktasına sahiptir ve gerekirse bir akıllı telefonu, Anahtarı veya iPad'i şarj edebilmek için bir USB A Tipi bağlantı noktasına (normal olan) sahiptir.Dahili pil kapasitesi 2600mah'dir.Açık güç yedekleme kolayca kullanılabilir, dinlenmek için uzanırken şarj edin.

✨Çift katmanlı kompozit sıcak presleme yüksek frekans teknolojisi✨:Yeni çevre dostu polimer TPU malzemenin sıcak presleme yüksek frekanslı kaynağı ile yapılır.Yüksek ısıya dayanıklı film, yüksek sızdırmazlık derecesi ve sıfır gözeneklilik, hava basıncının dayanıklılığını artırır ve hava sızıntısını veya deformasyonu önler.şezlong yumuşak, dayanıklı, hafif, kokusuzdur, cilde zarar vermez, su sızıntısı olmaz.Şezlongunuzun çim, plaj, kaya veya kar üzerinde keyfini çıkarın.

Özellikler
Özellik Kolay taşıma, Şişme
Renk Lacivert
Model Numarası İFUNWOD
Neme Dayanıklı Mat Tipi Otomatik Şişme
Şişirme Modu ile Dahili Şişirme Pompası
Sezon 4 sezon
Kaynak Anakara Çin
CN Jiangxi
Malzeme TPU Naylon
Açık Hava Etkinliği Kum Plajı
Uygulanabilir İnsanlar Üniseks, çocuk, Yetişkinler
uzunluk Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Kullanmak Açık Kamp Yürüyüş Seyahat

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
yatak, hava koltuğu, kanepe koltuk, plaj yatağı, katlanabilir yatak
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.