Hercules 70-90mm Tahrik Mili 1/14 RC DIY Tamıya Römork Kamyon TH01212-SMT4

Hercules 70-90mm Tahrik Mili 1/14 RC DIY Tamıya Römork Kamyon TH01212-SMT4

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺629.15 ₺740.23
Stoklarımızda
Skun129168
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Hercules Yedek parça 70-90mm Tahrik Mili için 1/14 RC TAMİYA Römork Kamyon Arabalar Özellikler: Marka: Hercules Ürün adı: Hercules Yedek parça 70-90mm Tahrik Mili için 1/14 RC TAMİYA Traktör Kamyon Arabalar Uygun İçin: 1/14 RC TAMİYA Traktör Kamyon RC Arabalar Öğe içerir: 1 adet 70-90mm Tahrik Mili Özel Not: Lütfen bu öğenin ihtiyacınız olan şey olduğundan emin olun,emin değilseniz, lütfen bana ulaşın!

Teslim süresi ve nakliye maliyeti:

Size teslim 6-1 8 iş günü sürer

Brezilya ve Meksika arkadaşlar, N ve S Amerika, Avrupa alıcılar, nakliye sormak için lütfen bana ulaşın, çünkü nakliye belki biraz sorun olsun.

Garanti:

Arkadaşım, büyük incelemenizi kazanana kadar anlaşmadan sorumlu olacağım, herhangi bir olumsuz geri bildirim gereksizdir, nakliye ve ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa lütfen benimle iletişime geçin.

Ben nternational alıcılar lütfen not:

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir, Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.Ancak bundan kaçınmaya yardımcı olabiliriz, lütfen iletişime geçin.

Satın almadan veya teklif vermeden önce bu ek maliyetin ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Satış sonrası Servis:

Bu anlaşmadan sonuna kadar biz sorumluyuz.Bazı durumlarda müşterimiz için taahhütte bulunuruz, örneğin: nakliye kırılması; elektronik parçaların zeminde orijinal hatası; eksik öğeler; nakliye gecikmesi.

Dönüş hakkında:

Öğeleri aldıktan sonra 14 gün içinde öğenin iadesini kabul ediyoruz.Alıcı iade nakliye maliyeti sorumludur coz satıcı size nakliye maliyeti ödemişti.eBay Sınır Ötesi Ticaret ChannelEffect tarafından desteklenmektedir

Özellikler
Kullanmak Araçlar ve Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar
Malzeme Maden
Yaş Öner 12+y
Kaynak Anakara Çin
Araç Tipi için kamyonlar

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
remo hobi smax rh1635 kılıf, hercules 8 brins olta, led ışıklar römork bağlantıları, rc kamyon 15 römork, led ışıklar yike römork, led ışıklar meksika römork, iphone se2 kılıfı herkül, telefon kılıfı highscreen hercules, led ışıklar römork ekstraları, hercules olta 6lb
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.