slayt charm Ücretsiz kargo 2014 yılında en iyi Noel hediyesi Kanga boncuk fit Pandora bilezikler charm bilezikler ve

slayt charm Ücretsiz kargo 2014 yılında en iyi Noel hediyesi Kanga boncuk fit Pandora bilezikler charm bilezikler ve

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺62.57
Stoklarımızda
Skun126968
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Nakliye:

1. Siparişiniz güvenlik için iyi paketlenecek ve net ödemenizi aldıktan sonra 2-3 gün içinde gönderilecektir.

2. Sipariş ağırlığı 2.0 kgs üzerinde ise, FedEx tarafından sevk edilecektir, DHL veya EMS, vb.size ulaşmak sadece 4-7 iş günü sürer.

3. Lütfen farklı ülkenin gümrük ücretleri için farklı ithalat ve ihracata sahip olduğunu unutmayın, ülkenize aşina değiliz policy.So nakliye sırasında meydana gelen herhangi bir ücretten sorumlu değiliz.

4. Ülkenizin ithalatına da aşina değiliz policy.So herhangi bir öğe ülkenize ithal edilemiyorsa veya bu tür öğeleri ithal etme yetkiniz yoksa, iade nakliye ücreti veya gümrük ücreti vb.Dahil olmak üzere herhangi bir ücretten sorumlu olmayacağız.

5. Tüm öğeler 4 haftadan fazla olmamak üzere 3 hafta içinde alınmalıdır.Öğe 4 hafta içinde alınmazsa lütfen bize bildirin ve size %100 memnun çözümler sunacağız.

iade politikası:

1. Öğeyi ödemenizden sonra 60 günden fazla almadıysanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin.Size %100 memnun çözümler sunacağız.

2. 7 Gün içinde aldıktan sonra öğenin herhangi bir kalite sorunu bulursanız, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin, sorunu çözmenize yardımcı olacağız.

3. Satın alma işleminizden tamamen memnun değilseniz, hızlı bir değişim için bize iade edebilirsiniz veya ödemenizi iade edeceğiz.Nakliye ücreti ve sigorta iade edilmez.

Geri bildirim:

Yorumunuz iş başarımız için çok önemlidir.

1. Satın alma ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızla olumlu bir geri bildirim vermek için bir dakikanızı ayırın.

2. Bizim ürün ve hizmet ile memnun değilseniz, acilen negatif geribildirim bırakmayın lütfen.Lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorununuzu çözmek ve sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız

Bağlantı:

Herhangi bir sorunuz varsa, Müşteri Hizmetleri personelimiz size e-posta göndermenizi veya bizi aramanızı memnuniyetle karşılar.Tüm soruları yanıtlamaya ve sorunları mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz

Özellikler
Ürün Çapı 9mm x 12mm x 15mm
Metal Türü Çinko alaşımı
Dış Çap 9mm, 10x12.23x15.3mm
İnce veya Moda Moda
Marka Adı slayt cazibesi
Malzeme Maden
Öğe Türü Boncuk
Öğe Şekli kanguru
Ürün Ağırlığı 4.2g
İç Çap 5mm
Model Numarası A

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
hoodies kanga, kanga eşarp, kanga 12ft trambolin, kanga battaniye, ten rengi elbise takım elbise, kanga roo süsleme, kanga 4 1 kova, kanga spor ayakkabı, kanga gömlek, kanga çıkartmaları
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.