Diş Laboratuvarı Kumlama, takı kumlama, cam kumlama

Diş Laboratuvarı Kumlama, takı kumlama, cam kumlama

0
0 Yorumlar Yorumunuzu Ekleyebilirsiniz
₺4 950.43 ₺7 174.60
Stoklarımızda
Skun113906
Renk Kırmızı
Boyut XS
XS
S
M
L
XL

Tanım:

Yeni ergonomik şekli daha rahat bir possitiom sağlar.Odada artan çalışma alanı.Düşük yardım gerekli.Bir hava kompresörü ile kullanın.Mozzle ile tamamlayın.

Boyutlar: 460 mm * 330 mm * 420 mm (U*G*Y),

Gerilim: 220V 50Hz,

Ağırlık: 17kg,

Paket içeriği: 3 kalem, 1 elektronik ayak kontrolü,2 sac

Kumlama makinesi kullanımı: 1. Isıl işlemden sonra yüzey temizleme oksidi, artık tuz, artık yağ vb.; siyah (a) ten rengi döküm, kum vb.Oksidasyonu.; artık oksit işleme hassas döküm, kum vb. Yok.; İşlenmiş Ürün artıkları, mikro çapak vb.; oksit kaynak parçaları, kaynak cürufu vb.; oksit kaplamanın soğuk, sıcak haddelenmiş çelik levha( çelik), korozyon katmanları; çeşitli kalıp boşluğu kalıp ayırıcı maddeler, tortular vb.; sinterlenmiş seramik bileşenlerin kalıntısının yüzeyi; flaşın plastik kalıp parçaları; radyoaktif elementlerin yüzeyi; köprüler, hidroelektrik kapısı, gemi, bina; havaalanı pisti kauçuk yapışma tabakası; tren vagonları; çeşitli borular ve tank kapları; yağın eski parçaları, ataşmanlar vb.; konteyner artık boyası, pas tabakası ve ekleri vb.; yanlış katmanda porselen sinterleme; dekorasyon yüzeyi çizdi ... .... 2. Boyayı kaplamadan önce yüzey ön işlemi, eskisini boyayın; önce püskürtün; püskürtmeden önce metal; çinko, krom, nikel önce; oksidasyon önü; önce test ... ... 3. İş parçasının mekanik özelliklerini değiştirin yüzey pürüzlülüğü artar veya azalır; yüzey gerilimi stresini değiştirmek basınç stresidir; yüzey yağlamasını arttırın; hareketin gürültüye bağlı kısımlarını azaltın; yüzey sürtünme katsayısını iyileştirin ... 4. İş parçası yüzey bitirme işlemi Cilalı metal yüzey dekorasyonu; mat veya dağınık yüzey elde edin; ahşap ürünlerin yüzeyini parlatmak ... 5. Parşömen ve diğer sanat eserlerinin temizlenmesi ve korunması 6. Elektrik özelliklerini iyileştirmek için kontaktörler ve kablolama tekniği gibi yüzey temizleme fırçası

Shippment: kurye ile (DHL/UPS/TNT/EMS/Çin Post/Fedex) hava yoluyla. deniz yoluyla ödeme: T / T .Western Union / MoneyGram Servis Sonrası: Tüm makineler bir yıl garantiden yararlanacak Size en iyi hizmeti sunmak için çok çalışıyoruz.Herhangi bir işlem sorununuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin, sorunu hemen halledeceğiz.

Özellikler
Menşe yeri Çin (Anakara)
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Takı Araçları ve Ekipmanları

Müşteri Yorumları

Kendi Yorumunuzu Yazın

Bir inceleme yaz

Kalite

Etiketler
diş Laboratuvarı sandblaster
İnsanlar için Ürünler

İlgili ürünler

Ne görmek istersin.